Kūrybinis tapybos rinkinys vaikams su molbertu 18677

Prekės kodas: KND4825

Turimas kiekis: Išparduota

Tapybos molbertas yra fantastiškas vaikiško dizaino rinkinys, siūlantis meninių tyrinėjimų pasaulį. Šiame kūrybiniame rinkinyje yra įvairių įrankių, tokių kaip įprasti, neoniniai, metaliniai dažai, teptukai, žymekliai ir iš anksto nustatytos kortelės, padedančios vaikams atrasti savo meninius talentus. Rinkinyje taip pat yra universalus molbertas, kuris gali virsti lenta su siurbtukais, puikiai tinkančia eksperimentuoti su spausdinimo technikomis. Dėmesys detalėms ir ergonomiškas dizainas, šis Italijoje pagamintas gaminys tinka vaikams nuo 7 metų.

Pakuotės išmatavimai: 45 x 31 x 7,5 cm.

Kūrybinis tapybos rinkinys vaikams su molbertu 18677

Išlaisvinkite pradedančius savo vaiko meninius sugebėjimus su tapybos molbertu – visapusišku vaikiško dizaino rinkiniu, kuris žada valandų valandas kūrybingų tyrinėjimų ir atradimų. Šis meninis lobynas apima viską, ko reikia jūsų vaikui, kad jis galėtų pasinerti į įvairias meno sroves, nuo gatvės meno iki popmeno, ir netgi sukurti pasirinktinius filtrus.

Rinkinyje yra daug kūrybinių įrankių, kurie padės suaktyvinti jūsų vaiko vaizduotę. Jame yra įprasti temperos dažai, skirti tradiciniam menui, neoniniai ir metaliniai dažai, skirti eksperimentuoti su skirtingomis tekstūromis ir efektais, teptukų asortimentas, žymekliai tiksliam darbui ir iš anksto nustatytos kortelės, padedančios jauniems menininkams eksperimentuoti su įvairiomis piešimo technikomis.

Viena išskirtinių šio rinkinio savybių yra universalus molbertas, kurį galima paversti lenta su siurbtukais. Ši funkcija leidžia vaikui tyrinėti žavų spausdinimo technikų pasaulį, pritvirtinant molbertą prie lango ir sukuriant dinamišką drobę eksperimentuoti su šviesa ir šešėliais.

Clementoni 18677 tapybos molbertas, sukurtas skiriant kruopštaus dėmesio detalėms ir suprojektuotas atsižvelgiant į ergonominius aspektus, užtikrina unikalią ir malonią kūrybos patirtį 7 metų ir vyresniems vaikams. Šis gaminys išdidžiai pagamintas Italijoje, atspindintis kokybę ir meistriškumą, kurie yra itališko meno ir dizaino sinonimas.

Apibendrinant galima pasakyti, kad Clementoni 18677 Idea-Atelier tapybos molbertas yra daugiau nei tik žaislas; tai vartai į meninę raišką ir savęs atradimo jauniesiems menininkams kelionė. Nesvarbu, ar jūsų vaikas yra pradedantysis Pikasas, ar tiesiog mėgsta kūrybišką žaidimą, šis rinkinys siūlo neribotas pramogų ir mokymosi galimybes. Padovanokite savo vaikui meninių tyrinėjimų dovaną su šiuo išskirtiniu italų tapybos rinkiniu.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Tapybos molbertas yra fantastiškas vaikiško dizaino rinkinys, siūlantis meninių tyrinėjimų pasaulį. ..
€3299
Rašyk
Skambink