Konstruktorius Mechanics Straigtasparnis 75075

Akcija -7%

Prekės kodas: KND4830

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Išlaisvinkite savo vaiko vidinį inžinierių su mūsų žaislu!

Šiame 8 metų ir vyresniems vaikams skirtame rinkinyje yra daugiau nei 160 komponentų, kuriuos galima surinkti į du įdomius modelius.

Ugdykite kūrybiškumą ir STEM įgūdžius naudodami šį lavinantį ir įdomų žaislą!

Pakuotės išmatavimai: 27,5 x 4,5 x 18,5 cm

€1208 €1299 su PVM
Sutaupote - €091
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Patobulinkite savo vaiko vaizduotę naudodami mūsų jaudinantį ugniagesių gelbėtojų sraigtasparnį ir orlaivio konstravimo rinkinį! Turėdami daugiau nei 160 komponentų, vaikai gali leistis į jaudinančius nuotykius, kurdami savo gelbėjimo sraigtasparnį ir orlaivį. Stebėkite, kaip jų akys spindi iš džiaugsmo, kai jie montuoja šiuos neįtikėtinus modelius su visiškai veikiančiais mechanizmais.

Vienetinis realizmas atgyja, nes sraigtasparnio ratai yra išradingai sujungti su rotoriais, todėl sraigtai sukasi sraigtasparniui judant. Tuo tarpu orlaivio oro sraigtus varo kruopščiai suprojektuota perdavimo sistema, kuri yra paruošta surinkti uoliais rankomis.

Šis fantastiškas žaislas siūlo dvi surinkimo parinktis, kad atitiktų jūsų vaiko pageidavimus. Jie gali vadovautis spausdintomis vieno modelio instrukcijomis arba pasinerti į įtraukiantį potyrį naudodami nemokamą programą. Programėlėje pateikiamos interaktyvios 3D instrukcijos, žingsnis po žingsnio nukreipiančios jūsų vaiką per kūrimo procesą, užtikrinant kūrybingų linksmybių valandas.

Atkreipkite dėmesį, kad šis žaislas netinka vaikams nuo 0 iki 3 metų ir rekomenduojamas vyresniems nei 8 metų vaikams. Sužadinkite savo vaiko vaizduotę ir leiskite jam tyrinėti gelbėjimo misijų pasaulį su mūsų ugniagesių gelbėtojų sraigtasparniu ir orlaiviu konstravimo rinkiniu jau šiandien!

Papildoma informacija
Rekomenduojama Berniukams
Rekomenduojamas amžius 8+, 9+
Reikalingi elementai Ne
Prekės ženklas Clementoni
Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Išlaisvinkite savo vaiko vidinį inžinierių su mūsų žaislu! Šiame 8 metų ir vyresniems vaikams skirt..
€1208€1299
Rašyk
Skambink