BRUDER dviračių parduotuvė ir servisas 63120

Prekės kodas: KND4863

Turimas kiekis: Išparduota

Atraskite žaidimų pasaulį su BRUDER bworld dviračių parduotuve – jaudinančiu bworld teminių rinkinių priedu. Šioje modernioje dviračių parduotuvėje yra pilnai įrengtos dirbtuvės, surinkimo stendai ir įvairūs priedai.

Pridedama bworld figūrėlė suteikia ekspertų patarimų, todėl žaidimas tampa dar labiau įtraukiantis. Lengvai derinkite šį rinkinį su kitais bworld teminiais rinkiniais.

Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų.

Pakuotės išmatavimai: 23 x 7,5 x 19 cm.

Gamintojas: BRUDER

BRUDER dviračių parduotuvė ir servisas 63120

Pasinerkite į įtraukiantį žaidimų pasaulį su BRUDER bworld dviračių parduotuve – nuostabiu bworld teminių rinkinių papildymu, iš naujo apibrėžiančiu vaizduotės žaidimo ribas. Kaip dalis bworld kolekcijos, kurią sudaro judančios figūros, gyvūnai, aksesuarai ir dabar teminiai rinkiniai, ši dviračių parduotuvė jauniesiems entuziastams siūlo autentišką patirtį.

Dviračių parduotuvėje yra atspausdinti sienų elementai su lengvai tvirtinamomis reguliuojamomis kojelėmis, sukuriančiomis tikrovišką erdvę ilgesniam žaidimui. Naujoji lentynų sistema suteikia interaktyvumo, pagerindama bendrą žaidimo patirtį. Šis rinkinys sklandžiai integruojamas su kitais bworld teminiais rinkiniais, todėl vaikai gali sukurti įvairų ir tarpusavyje susijusį žaidimų pasaulį.

Visapusiškai įrengtose dirbtuvėse dviračiai gali būti visiškai aptarnaujami dėl surinkimo stovų ir darbo stalo su įrankiais. Pati parduotuvė kviečia tyrinėti, o lentynos pripildytos priedų ir sukomplektuoti dviračiai, kurie laukia, kol bus atrasti. Bworld figūros įtraukimas suteikia asmeniškumo, suteikia ekspertų patarimų ir pagerina vaidmenų žaidimo patirtį.

Bworld dviračių parduotuvę išskiria jos suderinamumas su kitais bworld tematikos rinkiniais. Apsvarstykite galimybę pridėti „bworld“ lenktyninį dviratininką, kalnų dviratininką, „Jeep Wrangler Rubicon“ arba rodsterį BRUDER su atitinkamais dviračiais, kad būtų išplėsta žaidimų visata. Galimybės yra neribotos, nes vaikai įsitraukia į vaizduotės scenarijus, nesvarbu, ar tai būtų dviračių techninė priežiūra, parduotuvės apžiūra ar nuotykiai lauke su papildomomis figūrėlėmis ir transporto priemonėmis.

Suteikite kūrybos ir tyrinėjimų džiaugsmą į žaidimo laiką su BRUDER bworld dviračių parduotuve – kur kiekviena akimirka yra galimybė atrasti ir nesibaigiantiems linksmybėms.

Pagrindinės savybės:

  • Lenktynių dviratis ir kalnų dviratis
  • Dviračių dirbtuvės su gausia įranga ir įrankiais
  • Dviračių parduotuvė su visapusiška parduotuvės įranga
  • Skaitiklis su kasos aparatu
  • Figūrėlė
  • visi bworld vienetai gali būti derinami

Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Įvairiaspalvė, apvali spyruoklė, kurią galima žaisti įvairiai. Vaivorykštės spalvos ir įdomi ..
€198€249
Atraskite žaidimų pasaulį su BRUDER bworld dviračių parduotuve – jaudinančiu bworld teminių ri..
€3299
Rašyk
Skambink