BRUDER priedas - priekaba su aukštomis sienomis 02203

Prekės kodas: KND3906

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

BRUDER priekaba 02203

Išmatavimai: 47,9 x 18,1 x 18,9 cm

Pakuotės išmatavimai: 46 x 20 x 23,5 cm

 

€3499 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: BRUDER

BRUDER priedas - priekaba su aukštomis sienomis 02203

Trijų krypčių savivartis BRUDER Fliegl yra unikalus žaislų segmente. Niekada anksčiau vaikai negalėjo valdyti sudėtingos priekabos, kurią galima taip lengvai paversti į tris puses.

Mūsų iššūkis buvo patenkinti reikalavimus derinti realias funkcijas su išskirtiniu veikimu. Priekabos priekyje yra slydimo valdiklis, skirtas naujoviškam apvertimo įrenginiui. J

ei valdymo svirtį perkeliate į kairę, priekaba pakrypsta į kairę; jei perkelsite jį į dešinę, priekaba pakryps į dešinę. Jei perkeliate svirtį į vidurį, priekaba gali tik apversti atgal. Vaikiškas ekranas: valdymo svirtimi nustatykite kryptį ir priekaba gali būti apversta tik ta kryptimi. Viršuje pritvirtinti atidaromi šonai taip pat yra trijų krypčių savivarčio dalis. Mažieji ūkininkai šypsosis nuo ausies iki ausies? kaip jų pavyzdys? jie paverčia derlių į pvz. saugojimo silosas. Šoninis užraktas taip pat paprastas, kaip ir apvertimo mechanizmas.

Po šonais kairėje, dešinėje ir gale yra slankioji spyna. Tereikia šiek tiek trūktelėjimo atvira kryptimi ir šonas jau atleistas. Kaip sakoma: vaikų žaidimas. Bet palaukite, bus daugiau. Antgalius taip pat galima nuimti. Dėl to šonai taip pat gali būti atidaromi įprastai su žemiau esančiu ašimi ant platformos.

  • nuimamas viršus
  • šoniniai vartai atsidaro iš trijų pusių
  • išverčiama priekaba
  • sulankstomas stabilizatorius
  • protektoriaus padangos
  • atsidaro ir užsidaro trąšų barstytuvo išleidimo sklendė

 

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
BRUDER priekaba 02203 Išmatavimai: 47,9 x 18,1 x 18,9 cm Pakuotės išmatavimai: 4..
€3499
Rašyk
Skambink