BRUDER Tvartas su karvėmis 62611

Prekės kodas: KND4853

Turimas kiekis: Išparduota

Patobulinkite žaidimą ūkyje naudodami BRUDER bworld karvių ir veršelių tvarto rinkinį.

Rinkinyje yra ūkininkas, tvartas ir priedai, skirtus tikroviškiems fermos ūkio nuotykiams.

Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų.

Pakuotės išmatavimai: 30,5 x 7,5 x 19 cm.

Gamintojas: BRUDER

BRUDER Tvartas su karvėmis 62611

Pasinerkite į gyvybingą ūkio gyvenimą su BRUDER rinkiniu „bworld Cow and Calf Barn“. Šis teminis rinkinys, priklausantis gausiai bworld žaislų kolekcijai, pristato šiuolaikišką tvartą karvėms su lesalu ir masažiniais šepečiais. Komplekte yra veršelių dėžė su gertuvu, užtikrinančia saugią ir patogią veršelio nakvynę.

Į komplektą įeina stropus ūkininkas, aprūpintas karučiais ir priedais, kad patenkintų gyvulių poreikius – nuo šėrimo iki tvarto valymo. Išsamūs rinkinio elementai sustiprina žaidimo tikroviškumą, suteikdami valandų valandas įtraukiančių pramogų jauniems entuziastams.

Fonas yra paaukštintas su atspausdintais sienų elementais su lengvai tvirtinamomis reguliuojamomis kojelėmis, sukuriančiomis tikroviškesnę žaidimo aplinką. Naujoji lentynų sistema skatina sąveiką su elementais ir suteikia vaizduotės žaidimui gilumo.

Šis bworld Cow and Calf Barn komplektas puikiai papildo kitas BRUDER žemės ūkio mašinas, tokias kaip Claas Nectis 267F su priekiniu krautuvu ir priekaba su priekaba su priekaba (prekės Nr. 02112) ir Schäffer ūkio krautuvas su rulonų griebtuvu ir rulonais (prekės Nr. 02192). Patirkite ūkininkavimo džiaugsmą su BRUDER dėmesiu detalėms ir įsipareigojimu suteikti tikrovišką žaidimo patirtį jauniems protams.

Papildomos savybės:

  • Karvių tvartas su tvora ir pašarų loveliu
  • Ūkininkas su karučiu ir technika
  • Karvė ir veršelis
  • visi bworld žaislai gali būti derinami tarpusavyje

Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Patobulinkite žaidimą ūkyje naudodami BRUDER bworld karvių ir veršelių tvarto rinkinį. Rin..
€3999
Rašyk
Skambink