BRUDER MAN sunkvežimis ir krautuvas 03767

Akcija -5%

Prekės kodas: KND4862

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Pažinkite BRUDER MAN TGS sunkvežimį su nuriedančiu konteineriu ir Schäffer krautuvu – puikus žaislas statybų entuziastams!

Su pridėtu Schäffer kiemo krautuvas šis rinkinys žada begalines statybų žaidimo galimybes mažiesiems statybininkams.

Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.

Pakuotės išmatavimai: 58,5 x 19 x 27,5 cm.

Sunkvežimio išmatavimai: 53 x 18 x 21,5 cm.

€6649 €6999 su PVM
Sutaupote - €350
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: BRUDER

BRUDER MAN sunkvežimis ir krautuvas 03767

Pristatome BRUDER MAN TGS sunkvežimį su nuriedančiu konteineriu ir Schäffer krautuvu – naujovių ir universalumo jėgainę žaislinių statybinių transporto priemonių pasaulyje. Šis kruopščiai sukurtas rinkinys įkūnija tikros universalios transporto priemonės esmę, skirtą statybvietėms, ilgalaikiam naudojimui ir vietiniam platinimui.

MAN TGS sunkvežimis pasižymi patvaria konstrukcija, galingais varikliais ir didesne nei vidutine naudingąja apkrova, todėl jis yra universalumo pavyzdys. Dviejų atspalvių kabina ne tik suteikia estetinio patrauklumo, bet ir atveria duris, suteikdama bworld figūroms šiuolaikišką ir tikrovišką darbo vietą, sukeldama vaizduotės žaidimą.

Viena iš išskirtinių šio rinkinio savybių yra nukeliamasis konteineris su pasukamomis atverčiamomis durelėmis gale. Griebtuvo svirtis leidžia konteinerį nuleisti ir paimti iš galo, o tai suteikia tikrovišką konstravimo patirtį. Kai konteineris yra ant grindų ir atidarytos durys, mažesnės BRUDER transporto priemonės gali net įvažiuoti į vidų, imituojant lanksčius transporto scenarijus, matomus tikrose statybvietėse.

Tačiau jaudulys tuo nesibaigia – šis neįtikėtinas derinys apima ir populiarųjį kiemo krautuvą Schäffer. Dabar mažieji statybininkai gali išplėsti savo statybų scenarijus, tiksliai ir kūrybiškai pakrauti ir iškrauti medžiagas.

Sunkvežimis BRUDER MAN TGS su nuriedančiu konteineriu ir Schäffer krautuvu yra ne tik žaislas; tai vartai į statybos nuotykių pasaulį. Įkvėpkite vaizduotės žaidimams, atkurkite realaus gyvenimo scenarijus ir stebėkite, kaip jūsų vaikas tyrinėja neribotas šio išskirtinio žaislų rinkinio galimybes.

Pagrindinės savybės:

  • duris galima atidaryti
  • konteinerį galima nuleisti ir numesti iš galo
  • Schaeffer kompaktiškas krautuvas

Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Pažinkite BRUDER MAN TGS sunkvežimį su nuriedančiu konteineriu ir Schäffer krautuvu – pui..
€6649€6999
Rašyk
Skambink