Crazy Chic kūrybinis apyrankių gamybos rinkinys 18532

Akcija -7%

Prekės kodas: KND4833

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Prailginkite žaidimo laiką su mūsų išskirtiniu „Crazy Chic“ apyrankių rinkiniu!

Šiame rinkinyje, skirtame 7 metų ir vyresniems, yra aukštos kokybės spalvotos plastikinės apyrankės, kurias galima pritaikyti su žvilgančiais blizgučiais ir ryškiais lipdukais.

Išlaisvinkite kūrybiškumą ir tobulinkite rankinius įgūdžius, kai mažos mergaitės kuria unikalius ir elegantiškus papuošalus Crazy Chic stiliaus.

Pakuotės išmatavimai: 14,5 x 18 x 3,5 cm.

€557 €599 su PVM
Sutaupote - €042
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Stilingų Apyrankių gamybos rinkinys!

Pristatome mūsų išskirtinį „Crazy Chic“ apyrankių rinkinį – nuostabų kūrybiškumo ir elegancijos derinį, skirtą mažiesiems 7 metų ir vyresniems madams. Šis rinkinys pakelia papuošalų kūrimo džiaugsmą į naują lygmenį ir suteikia viską, ko reikia norint sukurti brangias ir asmenines apyrankes.

Rinkinį sudaro spalvotos plastikinės apyrankės, kruopščiai pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų, kad būtų užtikrintas ilgaamžiškumas ir rafinuotumas. Šios apyrankės tarnauja kaip drobė kūrybiškumui, kviečianti jaunus protus papuošti ir individualizuoti jas įvairiais tviskančiais blizgučiais ir ryškiais lipdukais. Rezultatas? Tikrai unikalūs kūriniai, atspindintys kiekvieno vaiko individualų stilių ir nuojautą.

Šis apyrankių gaminimo rinkinys yra ne tik žaislas, bet ir ideali priemonė rankų įgūdžiams skatinti ir jaunų merginų kūrybiškumui ugdyti. Kai jie naudojasi rinkiniu, jie lavina smulkiąją motoriką ir išlaisvina savo meninį potencialą, kartu kurdami gražius ir elegantiškus papuošalus.

Sukurtas kruopščiai ir tiksliai, šis „Crazy Chic“ apyrankių rinkinys yra daugiau nei tik žaislas; tai vartai į saviraiškos ir vaizduotės žaidimo pasaulį. Sukelkite aistrą dizainui ir madai jaunose širdyse rinkiniu, kuris skatina linksmintis ir tobulinti įgūdžius. Prailginkite žaidimo laiką ir kurkite ilgalaikius prisiminimus naudodami „Crazy Chic“ apyrankių rinkinį – kerinčią kelionę į stilingo kūrybiškumo pasaulį!

Papildoma informacija
Rekomenduojama Mergaitėms
Rekomenduojamas amžius 7+
Reikalingi elementai Ne
Prekės ženklas Clementoni
Specifikacijos pavadinimas devyni Italijoje
Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Rekomenduojama vaikams nuo 7 metų. Pakuotės išmatavimai: 18,5 x 6 x 18,5 Yra daug smulkių detalių. P..
€999
766
Rekomenduojama vaikams nuo 8 metų. Pakuotės išmatavimai: 15 x 6 x 21 cm ..
€899€1300
1264
Automobilių čiuožykla su garažu. Tai garantuoja įdomias pramogas mažyliui. Lavina vaiko rankinius, l..
€999€1300
2519
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Prailginkite žaidimo laiką su mūsų išskirtiniu „Crazy Chic“ apyrankių rinkiniu! ..
€557€599
Rašyk
Skambink