Kosmetikos makiažo rinkinys Crazy Chic Mermaid Make 18642

Akcija -7%

Prekės kodas: KND2729

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Rekomenduojama vaikams nuo 6 metų.
Pakuotės išmatavimai: 34 x 6 x 30 cm.

€1208 €1299 su PVM
Sutaupote - €091
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Makiažo rinkinys mergaitėms - Crazy Chic 18642

  • Šiuolaikinės tendencijos ikonos įkvėptas makiažo dėklas su 2 padėklais su akių šešėliais, lūpų dažais ir nagų laku, įskaitant priedus, kad visada būtų po ranka!
  • Undinės šiuo metu yra dizaino mėgstamiausios. Tai paskatino „Crazy Chic“ liniją sukurti kelioninį makiažo dėklą, įkvėptą jūrų karalienės, skirtą mažiesiems tendencijų kūrėjams.
  • Stebuklingam makiažo įvaizdžiui užtikrinti, prie makiažo dėklo taip pat yra 3 nagų lakai ir 3 lūpų dažai, paruošti kaip pakaitalai, garantuojantys linksmybes su draugais ir naują išvaizdą kiekvieną kartą.
  • Visapusiška ir saugi žaidimo patirtis. Makiažas, kurį galite išbandyti iš karto su draugais, semdamiesi įkvėpimo iš internetinių vadovėlių arba vadovaudamiesi kompanionų ir mamų nurodymais.
  • Undinėlė puikuojasi auksine karūna – naujosios „Crazy Chic“ makiažo rinkinių linijos simboliu, kuriuos idealiai tinka kolekcionuoti.
  • Šis makiažo dėklas su dviem padėklais yra itin patogus, pasižymi ryškiomis spalvomis, kad kiekvieną kartą išbandytumėte visiškai naują išvaizdą. Ryškios ir gyvos spalvos bei mini lūpų dažai merginoms, kurios nori būti madingos, bet ir būti savimi.
  • Visi mūsų žaidimų rinkinių komponentai ir medžiagos yra griežtai kontroliuojami ir tikrinami siekiant patvirtinti kokybę, suteikiant mažoms mergaitėms laisvę žaisti be rizikos.
  • Žaidimų rinkinys, padedantis mažoms mergaitėms lavinti kūrybiškumą ir rankinius įgūdžius.

Papildoma informacija
Rekomenduojamas amžius 6+
Prekės ženklas Clementoni
Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Komplektacija: Šviečianti piešimo lenta, 3 dvipusiai neoniniai flomasteriai, Net 30 trafaretų; ..
€999€1199
2861
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Rekomenduojama vaikams nuo 6 metų. Pakuotės išmatavimai: 34 x 6 x 30 cm. ..
€1208€1299
Rašyk
Skambink