Kūrybinis rinkinys Crazy Chic - Stiliaus tendencijos 18729

Akcija -7%

Prekės kodas: KND4823

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Tyrinėkite papuošalų tendencijas su Clementoni Crazy Chic. Merginos nuo 7 metų gali kurti asmenines apyrankes, karolius ir papuošalus su raidėmis, karoliukais ir brangakmeniais.

Išlaisvinkite kūrybiškumą su šiuo „pasidaryk pats“ papuošalų rinkiniu.

Pakuotės išmatavimai: 38 x 28,5 x 8 cm.

€1859 €1999 su PVM
Sutaupote - €140
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Kūrybinis rinkinys - Stiliaus tendencijos

Pristatome Clementoni Crazy Chic kūrybinį rinkinį kurį privalo turėti jaunosios 7 metų amžiaus ir vyresnės stiliaus meistrės. Šis kūrybiškas žaidimas suteikia merginoms galimybę išreikšti savo unikalų stilių per papuošalų kūrimo meną, neatsižvelgiant į naujausias tendencijas.

Rinkinys yra kūrybinių galimybių lobynas, leidžiantis merginoms kurti asmenines apyrankes, žavesius ir karolius, atspindinčius jų asmenybę ir aistras. Su spalvingais karoliukais, blizgiais akmenimis, elastinėmis virvelėmis ir raidėmis pasirinkimo galimybės yra neribotos. Užrašykite savo vardą arba mėgstamas žymas ant papuošalų, kad kiekvienas dirbinys parodytų individualumą.

Šį rinkinį išskiria apgalvotas dizainas. Žaidimo pagrindas yra padalintas į tris dalis: viena zona skirta papuošti pakabučius ir plokšteles spalvingais brangakmeniais, kitas skyrius karoliukams tvarkyti ir papuošalų laikiklis, kuriame galėsite tvarkingai laikyti visus kūrinius. Tai ne tik viską sutvarko, bet ir prideda pasididžiavimo prie kūrimo proceso elemento.

Clementoni Crazy Chic kūrybos rinkinys yra daugiau nei tik kūrybinė veikla; tai įkvepiantis žaidimas, kuris išlaisvina vaizduotę ir išryškina kiekvienos „Pamišusios merginos“ kūrybiškumą ir unikalumą. Tai puikus būdas kokybiškai praleisti laiką ugdant kūrybiškumą ir smulkiąją motoriką.

Šis „pasidaryk pats“ papuošalų rinkinys, orientuotas į madą ir linksmybes, yra ideali dovana merginoms, norinčioms ištirti savo meninę pusę, neatsilikti nuo mados ir kurti gražius, asmeninius papuošalus.

Pasiruoškite leistis į papuošalų kūrimo nuotykį su šiuo nuostabiu rinkiniu!

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Tyrinėkite papuošalų tendencijas su Clementoni Crazy Chic. Merginos nuo 7 metų gali kurti asmenines ..
€1859€1999
Rašyk
Skambink