Superstar nagų studija Crazy Chic 18730

Akcija -18%

Prekės kodas: KND4824

Turimas kiekis: Išparduota

Išlaisvinkite kūrybiškumą su Crazy Chic nagų studija. Ši naujoviška ir ergonomiška darbo vieta ateities nagų meistrams siūlo madingą ir žavingą nagų dekoravimo patirtį.

Rinkinyje rasite nagų lakus, lipdukus ir spalvotus blizgučius, kad atrodytų itin elegantiška. Pagaminta Italijoje.

Rekomenduojama vaikams nuo 6 metų.

Pakuotės išmatavimai: 45 x 31 x 7,5 cm.

SUPERSTAR Nagų studija Crazy Chic

Pristatome Crazy Chic – revoliucinę ir stilingą nagų dekoravimo patirtį, sukurtą superiniams ateities nagų meistrams. Sukurta atsižvelgiant į naujoves ir ergonomiką, ši darbo vieta yra geriausias įrankis kūrybiškumui ir stiliui atskleisti jaunoms 6 metų ir vyresnioms merginoms.

Išsiskiria funkcionalumo ir madingumo derinys. Jame yra blizgučių purškimo ir nagų lako džiovinimo įtaisai, užtikrinantys, kad kiekviena nagų puošyba atrodytų tikrai madingai ir profesionaliai.

Rinkinį sudaro „Crazy Chic“ nagų lakai, nagų lipdukai ir spalvoti blizgučiai, suteikiantys jauniems menininkams viską, ko reikia norint sukurti itin spalvingą ir stilingą nagų dizainą. Nuo ryškių atspalvių iki putojančių akcentų – galimybės neribotos, todėl merginos gali išreikšti savo unikalų stilių.

Tai yra ne tik žaislas; tai kūrybiškas, aktualus ir originalus rinkinys, skatinantis jaunas mergaites meistriškumą ir kūrybiškumą. Tai įkūnija madingą koncepciją, skatinančią saviraišką ir meninių įgūdžių ugdymą.

Ši italų darbo vieta yra itališko dizaino ir kokybės įrodymas, užtikrinantis patvarią ir malonią kūrybinę patirtį. Nesvarbu, ar tai solo projektas, ar smagi veikla su draugais, ši darbo vieta siūlo valandų valandas madingų ir vaizduotės kupinų nagų dailės pramogų.

Padovanokite savo gyvenime trokštantiems nagų meistrams madingų ir žavių nagų dekoracijų su Clementoni Crazy Chic Nail Art Workstation. Tai unikalus ir įkvepiantis būdas ugdyti 6 metų ir vyresnių vaikų kūrybiškumą ir stilių.

Puiki dovanos idėja.

 

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Išlaisvinkite kūrybiškumą su Crazy Chic nagų studija. Ši naujoviška ir e..
€2299€2799
Rašyk
Skambink