Pliušinis žaislas mažiesiems Meškutis 17761

Akcija -7%

Prekės kodas: KND4834

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Pristatome mūsų žavingą pliušinį meškutį, kuris yra puikus kompanionas jūsų mažiesiems pirmaisiais gyvenimo mėnesiais. Su meile ir rūpesčiu Italijoje sukurtas šis minkštas ir švelnus meškiukas sukurtas taip, kad suteiktų komfortą ir multisensorinę stimuliaciją, padėtų lavinti lytėjimo suvokimą.

Su praktiška čiažančia antklode ir mielu dizainu jis yra būtinas norint ramiai miegoti ir žaisti. Brangi dovanų dėžutė, papuošta žaviomis iliustracijomis, virsta žaidimo scenarijumi, papildydama linksmybe ir vaizduotę.

Rekomenduojama vaikams nuo 0 mėnesių.

€1859 €1999 su PVM
Sutaupote - €140
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Minkštas Pliušinis žaislas mažiesiems Meškutis

Sveiki atvykę į mūsų kerinčio pliušinio meškino pasaulį, kuris puikiai papildys jūsų vaiko ankstyvuosius gyvenimo metus. Šis apkabinamas kompanionas yra apgalvotai sukurtas Italijoje, įkūnijantis geriausią dizainą, patogumą ir naujoves.

Mūsų pliušinis meškutis, sukurtas atsižvelgiant į jūsų kūdikio jutimo vystymąsi, yra pagamintas iš kruopščiai atrinktų medžiagų derinio. Įvairios tekstūros ir minkštumas suteikia multisensorinę stimuliaciją, padedančią ugdyti mažylio lytėjimo suvokimą šiais kritiniais ankstyvaisiais gyvenimo etapais. Tai daugiau nei tik mielas žaislas; tai puoselėjantis draugas.

Sumanus dizainas apima pakuotę, kuri yra ne tik dėžutė, bet ir vaizduotės lobių skrynia. Žaviomis iliustracijomis papuošta dovanų dėžutė yra daugkartinio naudojimo ir gali tapti žaidimo scenarijumi, suteikdama papildomo džiaugsmo jūsų vaiko žaidimui.

O kai ateina laikas atsinaujinti, pliušinį meškiną galima skalbti mašinoje, todėl jį lengva išlaikyti švarų ir higienišką.

Mūsų pliušinis meškinas, sukurtas su meile ir pagamintas Italijoje, yra itališko meistriškumo ir atsidavimo kokybei įrodymas. 22 x 30 x 10,5 cm matmenys puikiai tinka glausti ir žaisti.

Sukurtas vaikams nuo 0 metų, mūsų pliušinis meškinas yra daugiau nei tik žaislas; tai brangus draugas, skatinantis ankstyvą vystymąsi, suteikiantis komforto ir skatinantis kūrybiškumą. Padovanokite savo vaikui ramų miegą ir begalines vaizduotės žaidimų valandas su mūsų italų gamybos pliušiniu meškučiu.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Pristatome mūsų žavingą pliušinį meškutį, kuris yra puikus kompanionas jūsų mažiesiems pirmaisiais g..
€1859€1999
Rašyk
Skambink