BRUDER priedas 02218 - žolepjovė Claas disco 8550 C

Prekės kodas: KND3935

Turimas kiekis: Išparduota

Bruder priedas - žolepjovė 02218

Išmatavimai: 23,7 x 48,8 x 9 cm

Pakuotės išmatavimai: 45 x 36,5 x 9,5 cm

 

Gamintojas: BRUDER

BRUDER priedas 02218 - žolepjovė Claas disco 8550 C

Ūkininkai, kurie visų pirma skiria ūkinių gyvūnų laikymui reikalingus įrankius, kurie kasdien užtikrina didžiausią pajėgumą gyvūnų pašarams nuimti.

CLAAS yra vieni pasaulyje pirmaujančių gyvūnų pašarų rinkimo sistemų tiekėjų, jų produktai patikimai įveikia pačius sunkiausius reikalavimus ir nenutrūkstamai naudojami dėl savo kokybės savybių, kurias mažieji iš naujo atranda žaislinėse BRUDER transporto priemonėse. Kas yra akivaizdžiau, nei įspūdingą didelio ploto tokio tipo vejapjovę paversti ne mažiau įspūdingu modeliu, kuris įtikina savo tikroviškomis funkcijomis ir dėmesiu detalėms.

Štai kodėl visos 3 vejapjovės turi svyruojančią pakabą, kompensuojančią žemės nelygumą. Vejapjovėje yra besisukantys kondicionieriai. Trijų krypčių vejapjovę galima padalyti priekiniam ir šoniniam naudojimui traktoriuje su tvirtikliu, kad šoninę vejapjovę būtų galima nulenkti į viršų transportuojant. „Claas Jaguar“ naudojamas visiškai priekyje, naudojant pridedamą adapterį; vejapjoves galima pasukti į priekį ir pakelti transportavimui kelyje.

Su šiais žemės ūkio padargais BRUDER dar kartą demonstruoja savo gaminių techninį išradingumą, kuris žavi žaidžiantį jaunuolį didesnio brolio modelio funkcionalumu.

  • vejapjovė su svyruojančia pakaba, kompensuojančia nelygų gruntą
  • priekinę vejapjovę galima nuleisti ir pakelti atskirai

 

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Bruder priedas - žolepjovė 02218 Išmatavimai: 23,7 x 48,8 x 9 cm Pakuotės išmata..
€3699
Rašyk
Skambink