BRUDER motociklų servisas su priedais 62102

Prekės kodas: KND3715

Turimas kiekis: Išparduota

Figūrėlės aukštis: 10,5 cm

Pakuotės išmatavimai: 23 x 7,5 x 19 cm

Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų.

 

Gamintojas: BRUDER

BRUDER motociklų servisas su priedais 62102

bworld yra BRUDER žaislų pasaulis. Jį sudaro judančios figūros, gyvūnai, aksesuarai ir neseniai teminiai rinkiniai, priskiriami gerai žinomoms BRUDER kategorijoms. Nesvarbu, ar esate vairuotojas, motociklininkas, vandens sporto entuziastas, ligoninės palatoje ar motociklų dirbtuvėse, „bworld“ daiktai ištisas valandas linksminasi patys arba puikiai papildo detalias transporto priemones.

Su naujais teminiais rinkiniais galite dar giliau pasinerti į Bruder pasaulį. Spausdinti sienų elementai su lengvai tvirtinamomis reguliuojamomis kojelėmis dabar sudaro erdvę dar daugiau žaidimo realybės, o nauja lentynų sistema taip pat gali sąveikauti su elementais.

Motociklų dirbtuvės bworld – riebiųjų beždžionių rojus. Detalus Scrambler Ducati Scrambler Full Throttle yra pritvirtintas prie kėlimo platformos laikikliais techninei priežiūrai. Mechanikas turi įrankių dėžę su gausia įranga. Šalmą ir pirštines jis gali laikyti sieninėse lentynose, kol jų prireiks bandomajam važiavimui. Motociklų dirbtuves bworld galima lengvai derinti su kitais bworld tematikos rinkiniais.

Iš didelio puikių Bruder transporto priemonių pasirinkimo RAM Power Wagon su Scrambler Ducati Desert Sled (prekės Nr. 02502) ir Land Rover universalas su priekaba ir Scrambler Ducati Full Throttle (prekės Nr. 02589) yra ypač tinkami naujiems. bworld motociklų dirbtuvės.

Rinkinyje:

  • Figūrėlė
  • Motociklas
  • Keltuvas
  • Daug smulkių priedų kurie matomi nuotraukose

Judesys/funkcija

  • 3 dimensijos judančios galūnės ir galva
  • rankos gali suimti daiktus arba laikyti transporto priemones

 

 

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Figūrėlės aukštis: 10,5 cm Pakuotės išmatavimai: 23 x 7,5 x 19 cm Rekomenduojama..
€3699
Rašyk
Skambink