BRUDER kalnų trobelė su sniego motociklu 63102

Prekės kodas: KND3711

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Figūrėlės aukštis: 10,5 cm

Pakuotės išmatavimai: 23 x 11 x 19 cm

Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų.

 

€3992 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: BRUDER

BRUDER kalnų trobelė su sniego motociklu 63102

bworld yra BRUDER žaislų pasaulis. Jį sudaro judančios figūros, gyvūnai, aksesuarai ir neseniai teminiai rinkiniai, priskiriami gerai žinomoms BRUDER kategorijoms. Nesvarbu, ar esate vairuotojas, motociklininkas, vandens sporto entuziastas, ligoninės palatoje ar motociklų dirbtuvėse, „bworld“ daiktai ištisas valandas linksminasi patys arba puikiai papildo detalias transporto priemones.

Su naujais teminiais rinkiniais galite dar giliau pasinerti į Bruder pasaulį. Spausdinti sienų elementai su lengvai tvirtinamomis reguliuojamomis kojelėmis dabar sudaro erdvę dar daugiau žaidimo realybės, o nauja lentynų sistema taip pat gali sąveikauti su elementais.

Kalnų namelis bworld yra ideali vieta pasinerti į sportą, pavyzdžiui, slidinėti, važinėtis rogutėmis ar sniegbačiais. Tinkama įranga buvo patogiai aprūpinta vietoje. Sniego motociklas yra paruoštas lauke, kad būtų lengva patekti į poilsio vietą ir gabenti visus būtinus kasdienius daiktus. Suoliukas už salono – tai galimybė sporto mėgėjams atsigauti po įspūdžių kupinos dienos. „bworld“ kalnų namelį galima lengvai derinti su kitais „bworld“ tematikos rinkiniais.

Pasirinkimai apima daugybę puikių „Bruder“ transporto priemonių, ypač „Prinoth Leitwolf“ (prekės Nr. 02545) ir „bworld“ snieglentininkę (prekės Nr. 60420), taip pat slidininkę (prekės Nr. 60040).

Rinkinyje:

  • Figūrėlė
  • Sniego motociklas
  • Daug įdomių priedų

Judesys/funkcija

  • 3 dimensijos judančios galūnės ir galva
  • rankos gali suimti daiktus arba laikyti transporto priemones

 

 

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Figūrėlės aukštis: 10,5 cm Pakuotės išmatavimai: 23 x 11 x 19 cm Rekomenduojamas..
€3992
Rašyk
Skambink