BRUDER Policijos automobilis su arklių priekaba 02588

Akcija -5%

Prekės kodas: KND4858

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

BRUDER Land Rover Defender policijos automobilis su arklio vežimo priekaba – įspūdingas teisėsaugos žaidimas su įvairiapuse transporto priemone, arklio dėže ir raituoju policijos pareigūnu.

Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų.

Pakuotės išmatavimai: 67 x 17,5 x 22,5 cm.

 

€7124 €7499 su PVM
Sutaupote - €375
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: BRUDER

BRUDER Policijos automobilis su arklių priekaba 02588

Prisijunkite prie BRUDER policijos pajėgų su Land Rover Defender policijos rinkiniu, kurį sudaro įspūdingas universalios policijos transporto priemonės, arklio priekaba ir raito policijos pareigūno derinys. „Land Rover Defender“ universalas, sukurtas stulbinančiomis visureigių savybėmis ir nesenstančio „Land Rover“ dizaino, tampa įspūdingu ir universaliu policijos versijos avarinės tarnybos automobiliu.

Šiame detaliame modelyje yra atidaromos galinės ir šoninės durys bei variklio dangtis, atskleidžiantis detalų variklio bloką. Galinė sėdynė ir grąžulo sukabinimo įtaisas yra nuimami ir suteikia papildomo universalumo. Vairuojama priekinė ašis užtikrina lengvą transporto priemonės valdymą, o šviesos ir garso modulis su keturiais funkciniais mygtukais policijos operacijoms suteikia tikroviškumo.

Šis rinkinys be vargo nuveža raitelį policininką ir arklį į įvairias vietas, tiek patruliuojant parke, tiek organizuojant svarbius renginius. Funkcionali priekaba su atlenkiama rampa ir šoninėmis durelėmis leidžia lengvai pakrauti arklį.

Norėdami mėgautis įtraukiančiomis žaidimo patirtimi, apsvarstykite galimybę patobulinti rinkinį kitais BRUDER produktais, įskaitant bworld policijos nuovadą (prekės Nr. 62730). Vykdykite įstatymus ir tvarką naudodami šį visapusišką ir jaudinantį BRUDER policijos pajėgų priedą.

Pagrindinės savybės:

  • Kabina pagaminta iš skaidraus, aukštos kokybės plastiko
  • Duris galima atidaryti
  • Atsarginis ratas pritvirtintas prie bagažinės dangčio
  • Galima atidaryti variklio gaubtą
  • Arklio priekaba
  • Arklys
  • Spyruoklinė priekinė ir galinė ašys su 4 plieninėmis stygomis
  • Įskaitant nuimama grąžulo mova

Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
BRUDER Land Rover Defender policijos automobilis su arklio vežimo priekaba – įspūdingas teisės..
€7124€7499
Rašyk
Skambink