Mokslinis rinkinys - Slime gamyba 50823

Akcija -7%

Prekės kodas: KND4826

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Slime gamybos rinkinys yra žavus mokslo ir žaidimo derinys. Šis rinkinys, skirtas 8 metų ir vyresniems, siūlo daugybę įdomių eksperimentų, kurie gilinasi į chemijos ir klampių skysčių paslaptis.

Su vandens pagrindo klijais, aktyvatoriaus tirpalu, dažikliais, kolba ir mentele vaikai gali sukurti neįtikėtinų skysčių, vadovaudamiesi nuosekliu iliustruotu vadovu, užtikrindami saugų ir malonų mokslinį tyrinėjimą.

Pakuotės išmatavimai: 15 x 21 x 6 cm.

€1115 €1199 su PVM
Sutaupote - €084
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Mokslinis rinkinys - Slime gamyba

Pristatome „Mini Slime Laboratory“ – žavią mokslo ir žaidimo konvergenciją, kuri žada sužadinti 8 metų ir vyresnių jaunų protų smalsumą. Šis žavus rinkinys yra vartai į intriguojantį chemijos pasaulį ir užburiančią klampių skysčių karalystę, siūlantis praktinę, mokomąją ir smagią patirtį.

Šiame rinkinyje jaunieji mokslininkai ras esminių komponentų, kad galėtų pradėti eksperimentavimo ir atradimų kelionę. Jame yra vandens pagrindu pagamintų klijų, aktyvatoriaus tirpalo ir daugybės ryškių dažiklių, kurie yra kruopščiai sukurti, kad būtų lengviau sukurti patrauklius ir spalvingus skysčius, kurie nepaiso gravitacijos ir sukelia stebuklą.

„Mini Slime Laboratory“ suteikia įrankius, reikalingus šiems patraukliems eksperimentams lengvai atlikti. Komplekte yra specialiai sukurta kolba ir mentelė, užtikrinanti tikslų ir kontroliuojamą maišymą, todėl procesas yra malonus ir mokomas. Kai jaunieji mokiniai gilinsis į eksperimentus, jie turės galimybę stebėti chemines reakcijas ir atskleisti įdomias įvairių medžiagų savybes.

Norėdami padėti pradedantiesiems mokslininkams tyrinėti, rinkinys pateikiamas su nuosekliu iliustruotu vadovu. Šiame vadove ne tik pateikiamos aiškios instrukcijos, bet ir pabrėžiama sauga, užtikrinant, kad vaikai galėtų drąsiai pasinerti į mokslinius tyrimus.

„Mini Slime“ laboratorijoje vaikai gali patirti praktinių eksperimentų jaudulį ir giliau suprasti pagrindinius mokslo principus. Tai ideali dovana smalsiems protams, siūlanti tobulą švietimo ir pramogų pusiausvyrą.

Apibendrinant, Mini Slime Laboratory yra daugiau nei tik žaislas; tai langas į žavų chemijos ir skysčių dinamikos pasaulį. Dėl savo amžių tinkamo dizaino ir išsamaus turinio šis rinkinys suteikia jauniems mokslininkams galimybę tyrinėti, kurti ir mokytis saugioje ir patrauklioje aplinkoje. Skatinkite savo vaiko natūralų smalsumą ir mokslinę dvasią naudodami šią įdomią laboratorinę patirtį.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Slime gamybos rinkinys yra žavus mokslo ir žaidimo derinys. Šis rinkinys, skirtas 8 metų ir vyresnie..
€1115€1199
Rašyk
Skambink