BRUDER automobilių servisas su automobiliu ir priedais 62110

Prekės kodas: KND3710

Turimas kiekis: Išparduota

Figūrėlės aukštis: 10,5 cm

Pakuotės išmatavimai: 40,5 x 24,5 x 20 cm

Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų.

 

Gamintojas: BRUDER

BRUDER automobilių servisas su automobiliu ir priedais 62110

bworld yra BRUDER žaislų pasaulis. Jį sudaro judančios figūros, gyvūnai, aksesuarai ir neseniai teminiai rinkiniai, priskiriami gerai žinomoms BRUDER kategorijoms. Nesvarbu, ar esate vairuotojas, motociklininkas, vandens sporto entuziastas, ligoninės palatoje ar motociklų dirbtuvėse, „bworld“ daiktai ištisas valandas linksminasi patys arba puikiai papildo detalias transporto priemones.

Su naujais teminiais rinkiniais galite dar giliau pasinerti į Bruder pasaulį. Spausdinti sienų elementai su lengvai tvirtinamomis reguliuojamomis kojelėmis dabar sudaro erdvę dar daugiau žaidimo realybės, o nauja lentynų sistema taip pat gali sąveikauti su elementais.

Naujosios bworld automobilių dirbtuvės yra daugelio BRUDER transporto priemonių, kurioms reikalinga techninė priežiūra, įplaukimo uostas. Pridedamas mechanikas gali apžiūrėti transporto priemones ant visiškai reguliuojamo aukščio transporto priemonės keltuvo ir vėliau išbandyti sumontuotos bandymo įrangos stabdžius. Rezultatas iš karto rodomas monitoriuje. Smulkesni remonto darbai gali būti atliekami iš karto naudojant pridedamus įrankius, o padangų slėgis patikrinamas paskutiniame etape.

Į šį puikų komplektą įeina rodsteris BRUDER. Automobilis jau buvo užsakytas servisui. Taip pat yra atsarginiai ratai, o naujos rodsterio ratų keitimo sistemos dėka tuo pasirūpinama akimirksniu.

Rinkinyje:

  • Reguliuojamo aukščio transporto priemonės keltuvas su stabdžių testu
  • Pilnas pakaitinių ratų komplektas
  • Mechanikas su įrankiais ir oro slėgio matuokliu
  • Sieninė lentyna su lentyna ir laikikliu
  • dvipusiai spausdinami vienetai su stovais
  • visi bwolrd vienetai gali būti derinami

 

 

 

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Figūrėlės aukštis: 10,5 cm Pakuotės išmatavimai: 40,5 x 24,5 x 20 cm Rekomenduoj..
€5499
Rašyk
Skambink