BRUDER džipas Land Rover su priekaba ir motociklu Ducati 02589

Prekės kodas: KND4859

Turimas kiekis: Išparduota

BRUDER 02589 Land Rover Defender automobilis su priekaba ir motociklu Ducati. Šis žaislas, kuriame yra detalių elementų, tokių kaip atidaromos durys ir variklio dangtis, nuimama galinė sėdynė ir grąžulo jungtis, žada įtraukiantį žaidimo potyrį. 

Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų.

Pakuotės išmatavimai: 58,5 x 18,5 x 20 cm.

Gamintojas: BRUDER

BRUDER džipas Land Rover su priekaba ir motociklu Ducati 02589

Pristatome „BRUDER 02589 Land Rover Defender“ su priekaba, motociklu ir figūrėle – nepaprastą žaislą, atspindintį nesenstančio „Land Rover“ dizaino esmę ir bekelės galimybes. Šis kruopščiai sukurtas „Land Rover Defender Station Wagon“ modelis yra galingas, turintis daugybę tikroviškų detalių, kurios pakelia žaidimo laiką į naujas aukštumas.

Atidarykite galines dureles, šonines dureles ir variklio dangtį, kad atskleistumėte kruopščiai detalizuotą variklio bloką ir suteiksite autentiško potyrio. Nuimama galinė sėdynė ir grąžulo jungtis suteikia universalumo, leidžiančią jūsų vaikui pritaikyti savo žaidimo scenarijus. Dėmesys detalėms apima abiejų ašių pakabą, užtikrinančią sklandų ir tikrovišką važiavimą įvairiais reljefais.

Šis žaislas išsiskiria tuo, kad jo valdoma priekinė ašis, valdoma pridedamos vairo kolonėlės, suteikia įtraukiančią ir autentišką žaidimo patirtį. Joks reljefas nėra draudžiamas, nes jūsų vaikas perima šio Land Rover Defender valdymą, naršydamas įsivaizduojamais kraštovaizdžiais ir lengvai įveikdamas kliūtis.

Nesvarbu, ar atkuria nuotykius bekelėje, ar kuria unikalias siužetas, BRUDER 02589 Land Rover Defender sužadina kūrybiškumą ir skatina žaisti vaizduotę. Tai ne tik žaislas; tai vartai į tyrinėjimų ir atradimų pasaulį. Išlaisvinkite nuotykių dvasią su šiuo išskirtiniu žaislu, kuriame dera kokybiškas meistriškumas, dėmesys detalėms ir legendinis Land Rover palikimas.

Pagrindinės savybės:

  • Galima atidaryti visas duris
  • Protektoriaus padangos
  • Galima vairuoti su išoriniu vairu per stogą
  • Prikabinama priekaba
  • Motociklas Ducati
  • Motociklininko figūrėlė

Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų.

 

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
BRUDER 02589 Land Rover Defender automobilis su priekaba ir motociklu Ducati. Šis žaislas, ku..
€7299
Rašyk
Skambink