BRUDER ligoninės palata su 2 figūrėlėmis ir priedais 62711

Prekės kodas: KND3718

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Figūrėlės aukštis: 10,5 cm

Pakuotės išmatavimai: 23 x 7,5 x 19 cm

Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų.

 

€3499 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: BRUDER

BRUDER ligoninės palata su 2 figūrėlėmis ir priedais 62711

bworld yra BRUDER žaislų pasaulis. Jį sudaro judančios figūros, gyvūnai, aksesuarai ir neseniai teminiai rinkiniai, priskiriami gerai žinomoms BRUDER kategorijoms. Nesvarbu, ar esate vairuotojas, motociklininkas, vandens sporto entuziastas, ligoninės palatoje ar motociklų dirbtuvėse, „bworld“ daiktai ištisas valandas linksminasi patys arba puikiai papildo detalias transporto priemones.

Su naujais teminiais rinkiniais galite dar giliau pasinerti į Bruder pasaulį. Spausdinti sienų elementai su lengvai tvirtinamomis reguliuojamomis kojelėmis dabar sudaro erdvę dar daugiau žaidimo realybės, o nauja lentynų sistema taip pat gali sąveikauti su elementais.

Greitosios pagalbos tarnybų tema yra pagrindinė BRUDER. Su bworld ligoninės palata dabar yra centrinis taškas visiems BRUDER greitosios pagalbos automobiliams. Kiekvienas pacientas čia gali gauti geriausią įmanomą priežiūrą. Gydytojas turi naujausią įrangą ir gali gydyti kiekvieną pacientą, priklausomai nuo skubios pagalbos rūšies, ligoninės lovoje su monitoriumi arba invalido vežimėlyje.

Bworld ligoninės palatą galima lengvai derinti su kitais bworld teminiais rinkiniais.

Iš BRUDER greitosios pagalbos transporto priemonių pasirinkimo ypač gerai dera greitosios medicinos pagalbos automobilis MB Sprinter (prek. Nr. 02536) ir gaisrinis automobilis Jeep Wrangler

Rinkinyje:

  • 2 Figūrėlė
  • ligoninės palatos sienos
  • Daug įdomių priedų

Judesys/funkcija

  • 3 dimensijos judančios galūnės ir galva
  • rankos gali suimti daiktus arba laikyti transporto priemones

 

 

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Figūrėlės aukštis: 10,5 cm Pakuotės išmatavimai: 23 x 7,5 x 19 cm Rekomenduojama..
€3499
Rašyk
Skambink