BRUDER priedas - Policininkas su arkliu 62507

Prekės kodas: KND4861

Turimas kiekis: Išparduota

Atraskite BRUDER bworld raitąjį policijos pareigūną – dinamišką jūsų žaislų kolekcijos papildymą. Ši detali figūra, suporuota su ištikimu žirgo kompanionu, suteikia aukštesnę perspektyvą efektyviam patruliavimui mieste. Šis rinkinys, atsakingas už aplinką ir pritaikytas bet kokiam incidentui, užtikrina tikrovišką žaidimą. 

Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų.

Pakuotės išmatavimai: 22,5 x 7,5 x 19 cm.

Gamintojas: BRUDER

BRUDER priedas - Policininkas su arkliu 62507

Pasinerkite į teisėsaugos pasaulį su BRUDER bworld raituoju policijos pareigūnu. Šis kruopščiai pagamintas žaislų rinkinys atgaivina dinamišką policijos pareigūno ir jo žirgo partnerystę. Raitoji policija vaidina neatsiejamą vaidmenį miesto gyvenime ir yra unikali vieta efektyviam patruliavimui mieste.

Pakelta vairuotojų padėtis suteikia puikią vietovės apžvalgą, pagerina jų gebėjimą stebėti situacijas ir į jas reaguoti. Šis rinkinys ne tik skatina žaisti įsivaizduojant, bet ir pristato aplinkai nekenksmingos policijos koncepciją, nes žirgai leidžia naudoti tradicines transporto priemones, kurios gali būti sudėtingos.

Visą policijos įrangą aprūpintas bworld policijos pareigūnas ir ištikimas jų draugas yra pasirengę bet kokiam incidentui, tiek patruliuojant parke, tiek saugant svarbius renginius. Dėmesys detalėms šiame rinkinyje užtikrina tikrovišką ir patrauklų žaidimą vaikams.

Jei norite patirti dar labiau įtraukiančių nuotykių, apsvarstykite galimybę išplėsti savo kolekciją kitais produktais iš plataus BRUDER asortimento. „bworld“ policijos nuovada (prekės Nr. 62730) yra puikus papildymas, leidžiantis jūsų vaikui sukurti visą teisėsaugos scenarijų su neribotomis pasakojimo galimybėmis.

Atneškite raitosios policijos pasaulį į savo vaiko žaidimo laiką, kur kiekvienas patrulis tampa nuotykiu, o kiekvienas incidentas – didvyriškumo galimybė. BRUDER bworld Mounted Police Officer rinkinys nėra tik žaislas; tai vartai į vaizduotės tyrinėjimą ir vaidmenų žaidimo pramogas.

Pagrindinės savybės:

  • Jojimo įranga, kurią sudaro balnas, kamanos, 4 getrai
  • Policijos pareigūnas su jojimo šalmu, diržu, lazda, ginklu, antrankiais ir radijo įrenginiu
  • Arklys

Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Atraskite BRUDER bworld raitąjį policijos pareigūną – dinamišką jūsų žaislų kolekcijos ..
€2599
Rašyk
Skambink