BRUDER Traktorius su sniego valytuvu 03017

Prekės kodas: KND4855

Turimas kiekis: Išparduota

Žaiskite žiemą su BRUDER žaisliniu traktoriumi Claas Axion 950. Sniego grandinės, pūstuvas ir tikroviškos funkcijos smagiai sniego valymo veiklai.

Rekomenduojamas amžius nuo 4 metų.

Pakuotės išmatavimai: 63 x 19 x 22 cm.

Traktoriaus išmatavimai: 48 x 18 x 21 cm.

Gamintojas: BRUDER

BRUDER Traktorius su sniego valytuvu 03017

Pasiruoškite žiemos nuotykiams su BRUDER žaisliniu traktoriumi Claas Axion 950, kuriame yra visapusiškų funkcijų, valdiklių ir galios naujovių.

Šis atnaujintas modelis pritaikytas žiemos žaidimams su BRUDER sniego grandinėmis, užtikrinančiomis papildomą sukibimą su ledu ir sniegu, ir reguliuojamo aukščio sniego valytuvu, kuris palengvina didelio sniego kiekio valymą.

Visiškai įstiklinta vairuotojo kabina kartu su atsidarančiomis durimis ir variklio dangčiu žaidimui suteikia tikroviškumo. Vairo prailginimas leidžia lengvai valdyti iš išorės, o tai pagerina manevringumą. Reguliuojamas frezavimo būgnas kartu su reguliuojamu išmetimu užtikrina efektyvų tvarkymą net esant dideliam sniegui.

Suderinamumas yra labai svarbus, o Claas Axion 950 sukurtas taip, kad dėl reguliuojamos galinės movos sklandžiai veiktų su visomis Professional serijos priekabomis. Tegul jaunų žmonių vaizduotė veikia kaip tikroviška sniego valymo veikla, ugdo kūrybiškumą ir žiemos technikos supratimą.

BRUDER atsidavimas detalėms ir funkcionalumas atsispindi šiame žiemai paruoštame žaisliniame traktoriuje, siūlančiame jauniesiems entuziastams įtraukiančio žaidimo valandas.

Pagrindinės funkcijos ir savybės:

  • Buksyravimo mova su reguliuojamo aukščio kėlimo mechanizmu
  • Reguliuojamas sniego pūstuvo išmetimas
  • Galima atidaryti variklio gaubtą
  • Nuimamos grandinės
  • papildoma vairo trauklė leidžia vairuoti per slankiojantį traktoriaus stogą

Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų.

Puiki dovanų idėja.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Žaiskite žiemą su BRUDER žaisliniu traktoriumi Claas Axion 950. Sniego grandinės, pūstuvas ir tikrov..
€7599
Rašyk
Skambink