BRUDER vikšrinis sniego valytuvas 02545

Prekės kodas: KND4852

Turimas kiekis: Išparduota

Didelis BRUDER vikįrinis sniego valytuvas, pasižymintis neįtikėtinomis detalėmis ir funkcionalumu. Puikiai tinka jauniems žiemos sporto entuziastams.

Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų.

Pakuotės išmatavimai: 39,5 x 32 x 29 cm.

Žaislo išmatavimai: 54,5 x 37 x 18,5 cm.

Garantija: 4001702025458
Gamintojas: BRUDER

BRUDER vikšrinis sniego valytuvas 02545

Ženkite į žiemos stebuklų pasaulį su BRUDER sniego valytuvu – nuostabiu 1:16 mastelio žaislu, skirtu jauniesiems žiemos sporto entuziastams. Šis žaislas, sukurtas pagal tikrąjį LEITWOLF, pasižymi įspūdingu detalumu ir funkcionalumu.

Dominuojantis šešių cilindrų dyzelinis variklis, generuojantis 530 AG ir 2460 Nm sukimo momentą, atspindi tikrojo jo kolegos galią. Saugumas yra svarbiausias ekstremaliomis kalnų sąlygomis, todėl LEITWOLF yra patikimas kompanionas vaizduotės kupiniems žiemos nuotykiams.

Žaislas turi reguliuojamą pagrindinį peiliuką, kurio aukštis reguliuojamas ir pasukamas, su reguliuojamais išoriniais peiliukais, kad būtų pasiekti optimalūs valymo rezultatai. Detalus, galingas sniego valytuvas gale taip pat yra reguliuojamo aukščio ir pasukamas, turi besisukantį sparnuotė ir reguliuojamos išorinės mentės.

Dar daugiau tikroviškumo, žaislas turi atidaromas duris, leidžiančias pasirinktinai bworld figūroms patekti į įspūdingą kabiną. Šiame žaisle atsispindi BRUDER atsidavimas autentiškumui, suteikdamas jauniesiems žiemos sporto mėgėjams patirties, kuri atkartoja šūkį „kaip tikra“. Pasiruoškite įtraukiančiam žaidimui apsnigtame kraštovaizdyje su BRUDER vikšriniu sniego valytuvu.

Papildomos funkcijos:

  • Duris galima atidaryti
  • Pakeliama ir pasukama galinė sniego vairalazdė su besisukančiomis sparnuotėmis ir reguliuojamomis išorinėmis mentėmis
  • Pakeliamas ir pasukamas plūgo peilis su reguliuojamais išoriniais peiliais
  • Vikšrinė pavara

Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Didelis BRUDER vikįrinis sniego valytuvas, pasižymintis neįtikėtinomis detalėmis ir funkcionalumu. P..
€8999
Rašyk
Skambink