Kūrybinis rinkinys - Deimantų menas vaikams 18678

Prekės kodas: KND4822

Turimas kiekis: Išparduota

Išlaisvinkite kūrybiškumą su Clementoni Diamond Art Kit rinkiniu. Kurkite blizgančius 3D lipdukus, kad sukurtumėte silingus krepšius, užrašų knygeles ir kt.

Ugdykite koncentraciją ir miklumą. Pagaminta Italijoje, skirta 7 metų ir vyresniems.

Pakuotės išmatavimai: 42 x 20 x 6,5 cm.

Kūrybinis rinkinys - Deimantų menas vaikams

Patobulinkite savo vaiko meninę kelionę naudodami Idėjų kurybos rinkinį, sukurtą įkvėpti kūrybiškumą ir įgūdžių ugdymą. Pagaminta Italijoje, šis Diamond Art rinkinys siūlo gyvybingą ir šiuolaikišką požiūrį į meistriškumą.

Šis rinkinys su spalvingais ir blizgančiais brangakmeniais suteikia jauniems menininkams galimybę sukurti brangius 3D lipdukus, kuriuos galima naudoti mokyklinėms kuprinėms, sąsiuviniams, krepšiams ir kt. papuošti. Tai paprasta, bet žavi technika, kuri kasdieniams daiktams suteikia blizgesio.

Be meninės išraiškos, šis kūrybingas žaidimas lavina susikaupimą ir miklumą, padeda vaikams lavinti rankas ir protą. Rinkinyje yra viskas, ko reikia norint sukurti kūrybinę stotį, kurioje yra vietos darbo lapams, įrankiams ir tvarkingai surūšiuotiems brangakmeniams, surūšiuotiems pagal spalvas.

Galutinis rezultatas tikrai stulbinantis, o dėl savo paprastumo jis yra tobulas kūrybinis užsiėmimas 7 metų ir vyresniems vaikams. Nesvarbu, ar jūsų vaikas yra pradedantis menininkas, ar tiesiog ieško smagios ir naudingos veiklos, šis deimantų meno rinkinys suteiks nepamirštamą ir pasitenkinimą teikiančią patirtį.

Puiki dovanos idėja kiekvienam.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Išlaisvinkite kūrybiškumą su Clementoni Diamond Art Kit rinkiniu. Kurkite blizgančius 3D lipdukus, k..
€2499
Rašyk
Skambink