Vaikiškas Crazy Chic plaukų dažymo rinkinys kreidelėmis 18750

Prekės kodas: KND4820

Turimas kiekis: Išparduota

Pakeiskite plaukus naudodami Crazy Chic plaukų dažymo rinkinį. Eksperimentuokite su ryškiomis spalvomis, lengvai keičiamomis kasetėmis ir stilingais karoliukais.

Sukurta Italijoje. Tinka vaikams nuo 6 metų amžiaus.

Pakuotės išmatavimai: 29 x 23 x 6 cm.

Vaikiškas plaukų dažymo rinkinys su kreidelėmis

Patobulinkite savo šukuosenos žaidimą su Clementoni Crazy Chic rinkiniu, sukurtu suteikti jūsų plaukams galimybių vaivorykštę. Šis rinkinys sukurtas Italijoje, suteikia jauniems 6 metų ir vyresniems plaukų stilistams galimybę sukurti ryškią, nuolat besikeičiančią išvaizdą.

Į komplektą įeina modernus profesionalus stilizatorius su lengvai keičiamomis spalvų kasetėmis. Turėdami daugybę atspalvių ir tonų, eksperimentuoti su įvairiomis išvaizdomis dar niekada nebuvo taip įdomu. Rezultatas – jūsų kūrybiškumą ir stilių atspindintys plaukai su spalvų pliūpsniu, kurį galima lengvai nuplauti.

Bet tai dar ne viskas; rinkinyje taip pat yra karoliukų rinkinys, leidžiantis dar labiau suasmeninti ir pagražinti savo šukuosenas. Nesvarbu, ar norite sukurti drąsią išvaizdą, ar subtilų, rafinuotą stilių, šis „Crazy Chic“ rinkinys jums padės.

Viskas, ko jums reikia, yra tvarkingai sutvarkyta įtrauktoje darbo vietoje, todėl šukuosena bus sukurta be vargo. Taigi, išlaisvinkite savo vidinį šukuosenų meistrą, pasinerkite į gyvybingą plaukų kreidos pasaulį ir sukurkite stulbinančią išvaizdą su šiuo italų sukurtu plaukų dažymo rinkiniu.

Su Clementoni Crazy Chic galite tapti savo šukuosenų meistru ir paversti plaukus drobe begalinei kūrybinei išraiškai. Pasiruoškite puikuotis savo spalvingomis, madingomis šukuosenomis su pasididžiavimu!

Rekomenduojama vaikams nuo 6 metų.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Pakeiskite plaukus naudodami Crazy Chic plaukų dažymo rinkinį. Eksperimentuokite su ryškiomis..
€1499
Rašyk
Skambink