Konstruktorius Mechanics Bagis 75077

Akcija -7%

Prekės kodas: KND4829

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Išlaisvinkite savo vaiko vidinį inžinierių su mūsų žaislu!

Šiame 8 metų ir vyresniems vaikams skirtame rinkinyje yra daugiau nei 100 komponentų, kuriuos galima surinkti į du įdomius modelius, varomus atvirkštiniu mechanizmu.

Ugdykite kūrybiškumą ir STEM įgūdžius naudodami šį lavinantį ir įdomų žaislą!

Pakuotės išmatavimai: 27,5 x 4,5 x 18,5 cm

€1208 €1299 su PVM
Sutaupote - €091
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Pristatome mūsų žaislą Mechanics konstruktorių – puikią lavinamąją ir pramoginę dovaną 8 metų ir vyresniems vaikams. Šis universalus rinkinys atveria tyrinėjimų ir praktinio mokymosi pasaulį, todėl jis yra idealus pasirinkimas smalsiems protams ir pradedantiesiems inžinieriams.

Turėdamas daugiau nei 100 komponentų, jūsų vaikas gali pasinerti į jaudinantį inžinerijos ir mechanikos pasaulį, kartu kurdamas ir eksperimentuodamas. Galima surinkti 2 skirtingus modelius.

Mūsų pridedamas naudojimo vadovas nėra tik vadovas; tai mokomoji priemonė. Jame pateikiamos nuoseklios modelių surinkimo instrukcijos, užtikrinančios, kad vaikai išmoktų vertingų problemų sprendimo įgūdžių ir giliau suprastų savo kūrinių principus. Sekdami toliau, jie atras krumpliaračių, svirčių ir kitų mechaninių koncepcijų magiją, sukurdami tvirtą pagrindą būsimiems STEM užsiėmimams.

Tačiau jaudulys tuo nesibaigia. Perkėlėme mokymąsi į kitą lygį, įtraukdami nemokamą programą į patirtį. Naudodamas šią programėlę jūsų vaikas gali tyrinėti daugybę papildomų statybos projektų, praplėsdamas savo kūrybiškumą ir inžinerinius įgūdžius. Tai begalinių galimybių skaitmeninė žaidimų aikštelė, kuri tęsia linksmybes dar ilgai po pirminių modelių sukūrimo.

Taigi, kodėl investuoti į mokomuosius žaislus, tokius kaip mūsų konstruktorius? Nauda yra gausi. Visų pirma, tai ugdo vaikų kūrybiškumą, kritinį mąstymą ir problemų sprendimo gebėjimus. Tai įkvepia pasiekimo jausmą, kai jie mato, kaip jų kūriniai atgyja, padidina jų savigarbą ir pasitikėjimą. Be to, tai atveria kelią visą gyvenimą trunkančiam domėjimuisi mokslo, technologijų, inžinerijos ir matematikos (STEM) sritimis ir atveria duris į galimybių pasaulį.

Pasaulyje, kuriam vadovauja naujovės ir technologijos, padovanoti savo vaikui žaislą yra investicija į jo ateitį. Tai galimybė sužadinti jų vaizduotę, lavinti pažinimo įgūdžius ir paruošti juos pasauliui, kuriame problemų sprendėjai ir novatoriai yra labai paklausūs. Taigi, kodėl laukti? Šiandien parneškite namo mūsų žaislą  ir stebėkite, kaip auga jūsų vaiko potencialas, kai jis leidžiasi į įdomią mokymosi ir atradimų kelionę.

Papildoma informacija
Rekomenduojama Berniukams
Rekomenduojamas amžius 8+, 9+
Reikalingi elementai Ne
Prekės ženklas Clementoni
Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Išlaisvinkite savo vaiko vidinį inžinierių su mūsų žaislu! Šiame 8 metų ir vyresniems vaikams skirt..
€1208€1299
Rašyk
Skambink