BRUDER gaisrinės stotis 62702

Akcija -5%

Prekės kodas: KND4847

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Pasinerkite į vaizduotę kupiną BRUDER sukurtą bworld pasaulį! Atraskite judančias figūras, teminius rinkinius ir aksesuarus, skirtus nesibaigiančiam žaidimui tiek patalpoje, tiek lauke.

Nuo gaisrinių iki ligoninių palatų – galimybės neribotos!

BRUDER Gaisrinės pagalbos stotis yra sukurta dar efektyviasniam žaidimui. Iš šios stoties visos transporto priemonės bus skirstomos pagalbai gelbėti.

Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų. 

€4274 €4499 su PVM
Sutaupote - €225
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: BRUDER

BRUDER gaisrinės stotis 62702

Sveiki atvykę į bworld – žavią žaislų visatą, kurią sukūrė BRUDER. Išlaisvinkite beribį kūrybiškumą su judančiomis figūromis, gyvūnais ir teminiais rinkiniais, kurie sklandžiai integruojasi į garsiąsias BRUDER žaislų kategorijas. Nesvarbu, ar imatės vairuotojo, motociklininko, vandens sporto entuziasto vaidmens, ar dalyvaujate ligoninėse ar motociklų dirbtuvėse, „bworld“ prekės garantuoja valandų valandas savarankiškų pramogų arba tobulą draugystę su sudėtingomis detaliomis BRUDER transporto priemonėmis.

Naujausias papildymas apima teminius rinkinius, kurie pakelia įtraukiančią patirtį. Spausdinti sienų elementai su lengvai tvirtinamomis reguliuojamomis kojelėmis padidina žaidimo tikroviškumą. Įdiegta universali lentynų sistema ir kiti interaktyvūs komponentai dar labiau praturtina vaizduotės pasakojimo galimybes.

Naujoji bworld gaisrinė, specialiai sukurta priešgaisrinėms tarnyboms BRUDER, tarnauja kaip koordinavimo centras. Su incidentų valdymo centru, kuriame yra patogi biuro kėdė ir pažangus valdymo pultas, ugniagesiai gali efektyviai koordinuoti ir sekti kiekvieną misiją. Prastovos metu pertraukos kambarys pirmame aukšte suteikia atpalaiduojančią vietą. Modulinis dizainas užtikrina lengvą integravimą su kitais bworld tematikos rinkiniais.

Pagrindinės savybės:

  • Incidentų valdymo centras su biuro kėde ir valdymo pultu
  • Laiptai su turėklais
  • Sieninė lentyna su lentyna ir laikikliu
  • Dvipusiai spausdinami vienetai su stovais
  • Gaisrininko figūrėlė

Papildoma informacija:

  • Visi bworld įrenginiai yra tarpusavyje suderinami
  • Tinka 4 metų ir vyresniems, idealiai tinka žaisti viduje ir lauke
  • Pagaminta iš aukštos kokybės plastiko, pvz., ABS, užtikrina ilgaamžiškumą ir saugumą nesibaigiantiems nuotykiams.
Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Pasinerkite į vaizduotę kupiną BRUDER sukurtą bworld pasaulį! Atraskite judančias figūras, teminius ..
€4274€4499
Rašyk
Skambink