Kūrybinis rinkinys - Gamtos stebuklai 18702

Prekės kodas: KND4817

Turimas kiekis: Išparduota

Tyrinėkite gamtos stebuklus su Nature Creations! Šis rinkinys siūlo begalę kūrybinių pramogų, įskaitant druskos tešlą, vėjo varpelių kūrimą ir personažų kūrimą.

Idealiai tinka nuo 7 metų.

Kūrybinis rinkinys - Gamtos stebuklai 18702

Pristatome „Nature Creations“ – novatorišką ir įkvepiantį rinkinį, suteikiantį gamtos grožį po ranka. Sukurtas Italijoje, šis originalus rinkinys siūlo kūrybinių galimybių pasaulį, todėl tai puiki dovana 7 metų ir vyresniems vaikams.

Išlaisvinkite savo kūrybiškumą:
„Nature Creations“ atveria duris vaizduotės žaidimams ir kviečia jaunus protus tyrinėti gamtos pasaulio stebuklus. Šis rinkinys, kuriame daugiausia dėmesio skiriama praktiniam kūrybiškumui, suteikia visas priemones, reikalingas norint užsiimti įvairia įdomia veikla.

Druskos tešlos malonumai:
Eksperimentuokite su druskos tešla ir kurkite savo unikalius kūrinius. Smulkinkite ir formuokite tešlą į fantastiškas formas ir simbolius. Ši universali medžiaga leidžia paleisti savo vaizduotę.

Vėjo varpelio magija:
Atraskite darbo vėjo varpeliais džiaugsmą. Sukurkite savo vėjo varpelį naudodami daugybę dekoratyvinių elementų, temperos dažus ir teptuką. Pakabinkite jį išdidžiai ir leiskite užpildyti orą raminančiomis melodijomis.

Gamtos koliažai:
Naršykite kūrybinius koliažus naudodami natūralius elementus. Raskite lapus, šakeles ir kitus gamtos turtus ir kurkite gražius koliažus. Tai galimybė bendrauti su lauke ir sukurti nuostabius meno kūrinius.

Sukamieji ratukai:
Išmatuokite vėjo jėgą pagamindami nuostabų kartoninį ratuką, papuoštą spalvingomis sėklomis. Stebėkite, kaip jis sukasi ir sukasi vėjyje, suteikdamas jūsų aplinkai natūralaus grožio.

Personažų kūrimas:
Leiskite veikti savo vaizduotei, kai dekoruojate kontūrinius personažus ir atgaivinate juos lipniomis akimis. Kurkite žavius ir įnoringus personažus, kurie yra unikalūs jūsų.

Kompaktiška, 18 x 18 x 6 cm dydžio ir 400 gramų sverianti dėžė „Nature Creations“ yra nešiojamas kūrybinis prieglobstis, galintis lydėti jus jūsų nuotykiuose. Nesvarbu, ar esate namuose, ar keliaujate, šis rinkinys žada kūrybinio malonumo valandas.

Nature Creations yra daugiau nei tik žaislas; tai edukacinė ir meninė patirtis, skatinanti gilesnį ryšį su gamtos pasauliu. Su šiuo išskirtiniu rinkiniu skatinkite vaiko kūrybiškumą, tyrinėkite gamtos grožį ir leiskitės į saviraiškos kelionę.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Piešimas su magnetiniais rutuliukais Komplektacijoje rasite: piešimo lenta, ra&scar..
€1699
Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų Pakuotės išmatavimai: 50 x 19,5 x 35,5 cm Komplekte yra i..
€9299
Tyrinėkite gamtos stebuklus su Nature Creations! Šis rinkinys siūlo begalę kūrybinių pramogų, įskait..
€1299
Prisijunkite prie dviračių sporto tendencijos su BRUDER bworld kalnų dviračiu su dviratininke. Mė..
€1799
Rašyk
Skambink